Τελετή αποφοίτησης του 2ου ΓΕΛ Ρόδου «Καζούλλειου»

Τελετή αποφοίτησης του  2ου ΓΕΛ Ρόδου «Καζούλλειου»

Τελετή αποφοίτησης του 2ου ΓΕΛ Ρόδου «Καζούλλειου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 980 ΦΟΡΕΣ

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με έκδηλη τη συγκίνηση μαθητών, γονέων και διδασκόντων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕ.Λ. Ρόδου «Καζουλλείου».

Στην κεντρική αίθουσα του σχολείου, η Διευθύντρια, κα. Βογιατζή-Μπογιατζή Μαριέττα, ο Υποδιευθυντής, κ. Γαλατάς Βασίλης, αλλά και καθηγητές έκαναν έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς και αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους, ευχόμενοι τα καλύτερα για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Μπάρδος Χρήστος, η Δημοτική Σύμβουλος και καθηγήτρια του σχολείου, κα. Ατσίδη Ελπίδα.

Τον λόγο έλαβε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα. Βαρυτίμου Αδαμαντία, και ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, Μυρίσης Αλέξανδρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της τελευταίας τάξης του Λυκείου αλλά και στους δεσμούς που αναπτύχθηκαν μεταξύ μαθητών και διδασκόντων.

Μετά τις σύντομες ομιλίες, αποδόθηκαν τα απολυτήρια και ακολούθησε προβολή αναμνηστικού-χιουμοριστικού βίντεο, το οποίο επιμελήθηκαν μέλη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, με αποτέλεσμα την πρόκληση τρανταχτού γέλιου, αλλά και συγκίνησης στην αίθουσα.

Η ολοκλήρωση της τελετής βρήκε μαθητές, γονείς και καθηγητές να λαμβάνουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και να ανταλλάσσουν ευχές, αλλά και την υπόσχεση και αντάμωση στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου