Αρχαιρεσίες στην Δωδεκάνησο και φιλικά στην Τουρκία

Αρχαιρεσίες στην Δωδεκάνησο και φιλικά στην Τουρκία

Αρχαιρεσίες στην Δωδεκάνησο και φιλικά στην Τουρκία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Επίκειται γενική συνέλευση, ενώ προγραμματίζεται μέρος της προετοιμασίας στη γειτονική χώρα

Με ανακοίνωσή του, ο ΓΣ Δωδεκάνησος ενημέρωσε ότι «σύντομα πρόκειται να προγραμματιστούν οι αρχαιρεσίες στις τάξεις του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας πρόκειται εντός των επόμενων ημερών ν’ ανακοινώσει την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, προκειμένου να γίνουν οι αρχαιρεσίες και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, με το οποίο θα πορευθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τα επόμενα χρόνια.

Αποφασισμένος να προχωρήσει δυναμικά και με στόχο ένα εξαιρετικό αγωνιστικό και κοινωνικό πρόσωπο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος βαδίζει δυναμικά προς την επόμενη μέρα, επιτελώντας πλούσιο έργο σε όλους τους τομείς της ζωής μας».

Επίσης, σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με ομάδες της Τουρκίας βρίσκονται οι άνθρωποι του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα ήταν θετική σ’ ένα τέτοιο σενάριο και είναι πιθανό τον προσεχή Σεπτέμβριο να μεταβεί στη γειτονική χώρα για να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει στην Ολλανδία και την Τουρκία για να πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Euroleague 3) και το όνομα της ομάδας έχει γίνει γνωστό και εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου