Αρχαιρεσίες στην Δωδεκάνησο και φιλικά στην Τουρκία

Με ανακοίνωσή του, ο ΓΣ Δωδεκάνησος ενημέρωσε ότι «σύντομα πρόκειται να προγραμματιστούν οι αρχαιρεσίες στις τάξεις του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας πρόκειται εντός των επόμενων ημερών ν’ ανακοινώσει την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, προκειμένου να γίνουν οι αρχαιρεσίες και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, με το οποίο θα πορευθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τα επόμενα χρόνια.

Αποφασισμένος να προχωρήσει δυναμικά και με στόχο ένα εξαιρετικό αγωνιστικό και κοινωνικό πρόσωπο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος βαδίζει δυναμικά προς την επόμενη μέρα, επιτελώντας πλούσιο έργο σε όλους τους τομείς της ζωής μας».

Επίσης, σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με ομάδες της Τουρκίας βρίσκονται οι άνθρωποι του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα ήταν θετική σ’ ένα τέτοιο σενάριο και είναι πιθανό τον προσεχή Σεπτέμβριο να μεταβεί στη γειτονική χώρα για να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει στην Ολλανδία και την Τουρκία για να πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Euroleague 3) και το όνομα της ομάδας έχει γίνει γνωστό και εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων.