Σε απολογία κλήθηκε για την έλλειψη ναυαγοσωστών ο Β. Ψυλλάκης

Σε απολογία κλήθηκε για την έλλειψη ναυαγοσωστών ο Β. Ψυλλάκης

Σε απολογία κλήθηκε για την έλλειψη ναυαγοσωστών ο Β. Ψυλλάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 839 ΦΟΡΕΣ

Κλήση σε απολογία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, δέχθηκε χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος για τις παραλίες, κ. Βασίλης Ψυλλάκης, επειδή δεν τοποθετήθηκαν ναυαγοσώστες σε κοσμικές παραλίες!

Συγκεκριμένα, δύο λιμενικοί περίμεναν χθες τον κ. Ψυλλάκη, πριν από την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, και του επέδωσαν κλήση από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου κ. Σπύρο Τάτη, με την οποία τον καλεί να απολογηθεί εγγράφως, επειδή κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργήθηκαν από το Λιμεναρχείο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες στις λουτρικές εγκαταστάσεις του «Έλλη», του «Sunwing», στην παραλία της Τσαμπίκας και στη μεγάλη παραλία Λίνδου, ενώ η κεντρική παραλία του Φαληρακίου δεν έχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον κ. Ψυλλάκη δίνεται προθεσμία πέντε μέρες για να απολογηθεί και σε περίπτωση που δεν το κάνει θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις ως ο υπεύθυνος εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου!

Σημειώνεται ότι, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, μέχρι τώρα έχουν κάνει δύο προκηρύξεις για ναυαγοσώστες για τις οποίες, όμως, δεν επιδείχθηκε κανένα ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών