Τα δίδυμα αδέλφια από τη Ρόδο που πέτυχαν υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές!

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή για την οικογένεια Ιωάννη Μπαρδάνη αφού και τα δύο παιδιά της (δίδυμα) κατάφεραν όχι μόνο να πετύχουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις αλλά και να πετύχουν τους στόχους τους!

Ο Μανώλης Μπαρδάνης συγκέντρωσε 19.147 μόρια και η αδελφή του Ειρήνη – Δέσποινα 18.560 «ανοίγοντας» έτσι με επιτυχία τις σχολές που θέλουν από το 3ο πεδίο. Και τα δύο παιδιά φοιτούν στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) και μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» δεν έκρυψαν τη χαρά τους αλλά και την ικανοποίησή τους για αυτή τη … διπλή τους επιτυχία!

 


«Όλοι κουραστήκαμε, ήταν μία ψυχοφθόρα διαδικασία, έδωσα όμως το 100% του εαυτού μου και αυτό που κατάλαβα είναι πως χρειάζεται να αγωνιστείς για να πετύχεις. Διάβασμα με πρόγραμμα χωρίς υπερβολές.

Δεν αφήνουμε τίποτα και κυρίως την προσπάθεια» είπε ο Μανώλης ο οποίος πλέον έχει το προνόμιο να σκεφθεί με την ησυχία του και να αποφασίσει ποια σχολή θέλει πραγματικά να επιλέξει.

 Η αδελφή του Ειρήνη – Δέσποινα πάλι, δηλώνει ικανοποιημένη αφού στόχος της ήταν η Φαρμακευτική, τον οποίο και έχει πετύχει!

Και εκείνη συμφωνεί με τον αδελφό της ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά με αρκετό διάβασμα, όμως διευκρινίζει ότι τελικά δεν στερήθηκε και πολλά και αρκεί να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις για να πετύχεις!

«Είναι μία χρονιά που αξίζει να κουραστείς, ακόμη και να «χάσεις» πράγματα από τη καθημερινότητα του, γιατί μόνο έτσι στο τέλος θα ανταμειφθείς»!