«Πολυεργαλείο» έβαλε στη μηχανή του ο Ιάλυσος

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή και μάλιστα νεαρής ηλικίας ενέταξε στο ρόστερ του ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» απέκτησαν τον 19χρονο Γιώργο Μαγκάκη, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει εικόνες και παραστάσεις από τη Γ΄Εθνική Κατηγορία σε άλλο Όμιλο βέβαια.

Έχοντας περάσει από την Αναγέννηση Άρτας, τον Σκουφά Κομποτίου και την Αμβρακία Κωστακιών, σαφέστατα και γνωρίζει που έρχεται και τι μπορεί να προσφέρει.

Στην ανακοίνωση τους οι «ερυθροκίτρινοι» αναφέρουν για την περίπτωση του Μαγκάκη:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος  στις 16 Οκτωβρίου 1998, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός μεσοαμυντικός. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Άρτα και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη Γ εθνική με την Αναγέννηση Άρτας. Στη συνέχεια κατάφερε 2 ανόδους στη Γ εθνική με τις ομάδες Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

 Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε:

«Χαίρομαι που μπαίνω στην οικογένεια του Ιάλυσου. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω ούτως ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Αλεξιάδη Αλέξανδρο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητες μου μέσα από την ομάδα».