Έκπτωση 50% στα  τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ

Έκπτωση 50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ, έως ότου λυθεί το χρόνιο πρόβλημα με την υδροδότηση του συνοικισμού «Τραπεζία» όπου υπάρχουν αρκετά σπίτια, ζητάει με επιστολή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου κ. Μανώλης Λόγγος.

Πρόκειται για μια περιοχή η οποία ταλαιπωρείται τουλάχιστον τα πέντε τελευταία χρόνια από την έλλειψη επαρκών ποσοτήτων νερού σχεδόν σε καθημερινή βάση, προφανώς λόγω της απότομης αύξησης των κατοικιών και αντίστοιχης απουσίας σωστού σχεδιασμού. Ειδικότερα στην επιστολή που απέστειλε ο κ. Λόγγος στην ΔΕΥΑΡ και την οποία κοινοποιεί και στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια όπως γνωρίζετε η περιοχή «ΤΡΑΠΕΖΙΑ» της Δημοτικής μας Ενότητας έχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού τις τέσσερις από τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Επειδή επανειλημμένα έχουμε ζητήσει της επίλυση του προβλήματος παρακαλούμε για την άμεση λύση αυτού. Μέχρι την επίλυση του προβλήματος παρακαλούμε για την μείωση του τιμολογίου των κατοίκων της περιοχής κατά 50%».