Περιμένει Παπαμιχαήλ και Ισκά ο Αστέρας Παστίδας

Με δύο ακόμα κινήσεις θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ρόστερ του ο Αστέρας Π. Ο Κώστας Πάττας περιμένει γι’ αυτό το λόγο, δύο ακόμα απαντήσεις από παίκτες που τους θέλει οπωσδήποτε στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο ένας είναι ο γκολκίπερ Ραφαήλ Παπαμιχαήλ, ο οποίος έδωσε εξετάσεις πανελλαδικές και περιμένει τις εξελίξεις σε ότι αφορά τις βάσεις, για να γνωρίζει αν τελικά θα φύγει για σπουδές ή θα μείνει στο νησί μας. Αν δεν φύγει θα είναι αυτός ο παρτενέρ του Γιάννη Ροδανάκη κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα. 

Αν φύγει για να σπουδάσει ο νεαρός, τότε τηρείται ήδη στάση αναμονής  για την απόκτηση του νεαρού Φώτη Δραγατάκη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Κύπρο.

Ο άλλος είναι ο Γιώργος Ισκάς, ο οποίος προορίζεται και για υπεύθυνος τμήματος των Ακαδημιών του Αστέρα, κάτι που έκανε και πέρυσι. Ο  Ισκάς παρακολούθησε πρόσφατα το καμπ που έγινε στο Δημ. Στάδιο με τη συνεργασία του ΑΕΡΑ και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Με τις κινήσεις αυτές, ο Αστέρας ολοκληρώνει το ρόστερ του κι είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ αθρόα είναι η προσέλευση του κόσμου και των φίλων του Αστέρα, στο στέκι του που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του παλιού Δημ. Σχολείου της Παστίδας. Οι «κυανόλευκοι» διασκεδάζουν τον κόσμο τους με νόστιμο σουβλάκι, και παγωμένη μπύρα και αναψυκτικό, σε μια προσπάθεια στήριξης του συλλόγου και φυσικά…του ταμείου του.