Και λάμψη πρωταθλητή Ευρώπης στην Κάλυμνο!

Ακόμη μία πολύ μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Κάλυμνο με αφορμή το 1ο προπονητικό camp που διοργανώνει η Ακαδημία.

Μετά τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Παναγιώτη Γιαννάκη, ο υπεύθυνος του camp, Χρήστος Καλαϊτζίδης, και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν χθες τον Κώστα Τσαρτσαρή, πρώην διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού, με δεκάδες τίτλους στο ενεργητικό του, και πλέον προπονητή στις «πράσινες» ακαδημίες.

Ο Τσαρτσαρής, μαζί με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση, αποτελούν τις πιο εμβληματικές φιγούρες της σύγχρονης εποχής του «τριφυλλιού» ενώ παράλληλα ανήκει στα καλύτερα παιδιά του χώρου!

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Καλύμνου αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4η ημέρα της 2ης περιόδου του καλοκαιρινού camp της Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλύμνου.

Σήμερα (σ.σ. χθες) οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν τον κάτοχο τριών (3) πρωταθλημάτων Euroleague, δέκα (10) πρωταθλημάτων και οκτώ (8) κυπέλλων Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ.

Ο προπονητής των ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αφού μίλησε στα παιδιά για θέματα μπάσκετ, έλυσε όλες τις απορίες των παιδιών και στη συνέχεια έκανε ο ίδιος προπόνηση σε όλα τα τμήματα, δείχνοντάς τους στην πράξη σειρά ασκήσεων.

Στο τέλος της ημέρας, με πολλή υπομονή, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά και με το καθένα χωριστά.

Φεύγοντας, δήλωσε εντυπωσιασμένος και αυτός όπως και οι προηγούμενοι προσκεκλημένοι, από το υψηλό επίπεδο των παιδιών και από το πρόγραμμα που ακολουθείται καθημερινά στο camp».