Σε προχωρημένες συζητήσεις με Αξιώτη ο Άρης Αρχαγγέλου

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή, η οποία θα αναβαθμίσει περαιτέρω τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, καθώς και τη «δύναμη πυρός» του, «κυνηγάει» ο Άρης.

Στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου φέρεται να βρίσκεται ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Φοίβου Λάκης Αξιώτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα έχουν φτάσει σε σημείο, που η τελική συμφωνία μοιάζει ως η πιθανότερη κατάληξη.
 

Στην περίπτωση που η υπόθεση «στραβώσει» στην τελική ευθεία της, ο Άρης δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη, κλείνοντας το ρόστερ του με δύο δικά του νεαρά ταλαντούχα παιδιά. Στον Αρχάγγελο αναμένεται να επιστρέφουν οι αμυντικοί μέσοι Αντώνης Μαυριός και Μανώλης Κολλιού, που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν για λογαριασμό του Αστέρα Μασσάρων και του Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα.

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση
Παρουσία των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Τρίτη, η πρώτη συγκέντρωση του Άρη στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.

Οι παίκτες έλαβαν από τον προπονητή, Στάθη Φαρμακίδη, τις καθιερωμένες οδηγίες για το διάστημα της προετοιμασίας τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου. Θα προηγηθούν, στις 26 και στις 28 του μήνα, δύο προπονητικές μονάδες προένταξης, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες θα περάσουν οι αθλητές ανά γκρουπ.