Και ο Ευαγόρας στο… δίκτυο του Ιάλυσου

Ακόμα μια ομάδα προστέθηκε στο δίκτυο συνεργασίας με τον Ιάλυσο της Γ΄ Εθνικής. Συνεργασία που βασίζεται κύρια σε προώθηση έμψυχου υλικού σε πιο μεγάλο επίπεδο και αντίστροφα, αλλά και στη χρήση αγωνιστικών χώρων που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι ομάδες του νησιού μας, που παίζουν στη Γ΄ Εθνική.

Στα πλαίσια αυτών των συνεργασιών η Διοίκηση του Ιάλυσου, συμφώνησε να εντάξει στο δίκτυο που δημιούργησε μετά τον Αστέρα Π. και τον Ποσειδώνα Καρπ.και τον Ευαγόρα.

Για το λόγο αυτό, από την Διοίκηση του Ιάλυσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ πιστή στη φιλοσοφία της για συνεργασία με όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου, ανακοινώνει ότι στο δίκτυο των συνεργαζόμενων σωματείων, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ) προστέθηκε και η ομάδα του Ευαγόρα. 

Στόχος της συνεργασίας είναι να αξιοποιηθεί  το ανθρώπινο δυναμικό και των δύο ομάδων. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  θα έχουν περισσότερες  επιλογές στη  διάθεσή τους».

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά λείπει ακόμα κάτι από το παζλ του ρόστερ στον Ιάλυσο. Οι Διοικούντες με την τεχνική ηγεσία έχουν κάνει κάποιες επαφές με παίκτες μάλιστα που είτε αγωνίσθηκαν στη Γ΄ Εθνική είτε βρίσκονται σε ανώτερη κατηγορία.