Επίθεση-«δυναμίτης» για τον Άγιο Ισίδωρο

Με πανίσχυρη «δύναμη πυρός» θα μπει ο Άγιος Ισίδωρος στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά το Γιώργο Στάππα, ο σύλλογος απέκτησε και τον έμπειρο επιθετικό Σταύρο Σαπαλίδη, το εγκώμιο του οποίου πλέκει μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα μας. Ο Α.Π.Ο Αγίου Ισιδώρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Σταύρο Σαπαλίδη.

Ο Σταύρος, ο οποίος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες και τα τελευταία 3 χρόνια έχει στεφθεί πρωταθλητής με 2 διαφορετικές ομάδες και έχει κατακτήσει το σούπερ καπ με τον Άρη Αρχαγγέλου.

Τη σαιζόν που μας πέρασε ανακηρύχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ στη Β' κατηγορία (β' όμιλος). Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και υγεία πάνω απ' όλα».                                      

Συλλυπητήρια στον Κυριάκο Σαράντη
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Ο. Αγίου Ισιδώρου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κυριάκο Σαράντη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο του αγαπημένου του παππού.