Στο βάθρο ο Τριομμάτης και η Νικήτα

Άλλα δύο μετάλλια για τον «Μεσόγειος» φέτος σε πανελλήνια πρωταθλήματα, αφού είχε συμμετοχή με έναν αθλητή και μία αθλήτρια σ’ αυτό της Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων.

Στη διοργάνωση της Αττικής η Φωτεινή Νικήτα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση Κορασίδων ενώ ο Μιχάλης Τριομμάτης ήταν «χάλκινος» στο ίδιο αγώνισμα αλλά για τους Εφήβους.

 

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Φωτεινή Νικήτα (αριστερά)   στην ατομική χρονομέτρηση ΚορασίδωνΤο ασημένιο μετάλλιο πήρε η Φωτεινή Νικήτα (αριστερά) στην ατομική χρονομέτρηση Κορασίδων

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Με την απονομή του χάλκινου μεταλλίου τελικά, κι όχι του ασημένιου, όπως επίσημα είχε αποδοθεί αρχικά στην ατομική χρονομέτρηση στο Μιχάλη Τριομμάτη και την 21η στην αντοχή, μετά από σκασμένο ελαστικό και μηχανική βλάβη, καθώς και του αργυρού μεταλλίου στην ατομική χρονομέτρηση κορασίδων και την 5η το αγώνισμα της αντοχής στη Φωτεινή Νικήτα,  το επιτυχημένο ποδηλατικό τριήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος Ε/Ν/Κ/Π/ πέρασε στην ιστορία.

Η ομάδα μας κατέκτησε δύο μετάλλια (ασημένιο χάλκινο) στην ατομική χρονομέτρηση με τους δύο αθλητές που συμμετείχε!

Κάνοντας ένα γενικό απολογισμό στη μέχρι τώρα χρονιά, η ομάδα μας έχει κατακτήσει σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα πίστας και δρόμου που έχει συμμετάσχει ένα χρυσό, τρία ασημένια, δύο χάλκινα μετάλλια, καταφέρνοντας όμως και οι τέσσερις αθλητές που την απαρτίζουν να έχουν ανεβεί στο βάθρο της πανελλήνιας κατάταξης!

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο, εκτός των παιδιών, να ευχαριστήσουμε, πρώτα τους έφορους της ομάδας κ.κ. Ζαχαριά και Τριομμάτη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην τέλεση των προπονήσεων, την κα Βασίλα Ειρήνη για την αθόρυβη και πολύτιμη στήριξη των παιδιών, καθώς και το Ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ και τη Blue Star Ferries , για την πολύτιμη στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια.»

 

Ο Μιχάλης Τριομμάτης (δεξιά) ήταν «χάλκινος»   στην ατομική χρονομέτρηση ΕφήβωνΟ Μιχάλης Τριομμάτης (δεξιά) ήταν «χάλκινος» στην ατομική χρονομέτρηση Εφήβων