Επιστροφή Τζιβίλογλου στον Φοίβο

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, προχώρησε την Κυριακή η ομάδα του Φοίβου. Επανέφερε στο ρόστερ του μετά από απουσία δυο χρόνων, τον Ευτύχη Τζιβίλογλου.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίβου αναφέρει:  

«Το ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής θέλοντας να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους έκλεισε και φέρνει πίσω έναν ποδοσφαιριστή που συντέλεσε στις επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας... Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ  είναι και επίσημα μετά από διετή απουσία παίκτης της ομάδας μας.

Η διοίκηση θέλοντας να κάνει το Φοίβο πάλι πρωταθλητή, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν, και να ξαναπανηγυρίσουμε μαζί τίτλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Στο μεταξύ με αφορμή μια πιθανή μετακίνηση του Στέργου Φελεγκάκη για επαγγελματικούς λόγους στα Μαριτσά και παρά το γεγονός της αρχικής συμφωνίας με την ομάδα της Κρεμαστής, η Διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ είναι υποχρεωμένο να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την θέση του με σχετικό δημοσίευμα που αφορά τον Στέργιο Φελεγκάκη και την δήθεν επιστροφή στο σπίτι του, που επί τρία χρόνια υπηρέτησε με ήθος τον Φοίβο ,ότι:

Είναι ακόμα παίκτης της ομάδας μας αφού είναι σε ισχύ η ανανέωση συνεργασίας μεταξύ μας.

Το δημοσίευμα λοιπόν είναι αναληθές και στο εξής παρακαλώ όλα τα μέσα , όταν πρόκειται για μετακίνηση παικτών από και προς τον Φοίβο να επαληθεύουν μέσω του εκπροσώπου Τύπου η να στέκονται σε επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αναλήθειες που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος της ομάδας και να γεμίσουν ανασφάλειες τον κόσμο της Κρεμαστής . τέλος όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Φελεγκάκη και όποιον άλλο παίκτη του Φοίβου, πρώτα θα έρθει σε συμφωνία με την ομάδα μας για να παραχωρηθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Είμαστε σίγουροι ότι όπως τιμήσαμε τον Φελεγκάκη κι εκείνος θα τιμήσει τον λόγο του για ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα μας τιμώντας και το ΔΣ και τον κόσμο της Κρεμαστής.

Υ.Γ. Η αθέτηση της συμφωνίας έχει πάντα το ανάλογο αντίτιμο».

Η θέση του Ηρακλή Μαριτσών
Στο μεταξύ για το ιδο θέμα πήρε θέση και ο Ηρακλής Μαριτσών στην κοινωνική δικτύωση αναφέροντας τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών είναι σε θέση ν’ απαντήσει στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Στέργο Φελεγκάκη πίσω στο "σπίτι" του. Ο Ηρακλής δεν έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη. 
Όμως, αν ο παίκτης μείνει, όντως, ελεύθερος από την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, τότε μόνο η διοίκησή μας θα καλέσει τον παίκτη σε συζητήσεις για την έναρξη συνεργασίας και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν εφόσον κι ο ίδιος ο παίκτης το επιθυμεί,. 

Επί χρόνια, οι σχέσεις των σωματείων του Φοίβου και του Ηρακλή είναι φιλικές κι έτσι θα παραμείνουν. Όσοι επιθυμούν να χαλάσουν τις σχέσεις των σωματείων με ανάλογα δημοσιεύματα, που δε στηρίζονται σε επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση από μέλη της διοίκησής μας, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό».