Στο μάξιμουμ οι γεωτρήσεις της Ρόδου

Να… «φουλάρουν» ώστε ό,τι υποδομή διαθέτει η ΔΕΥΑΡ να δουλεύει στο μάξιμουμ, είναι το θέμα που κυριάρχησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, υπό την πίεση του προβλήματος του νερού.

Ακριβώς επειδή ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η ημερομηνία λειτουργίας του φράγματος, η κατεύθυνση που υπάρχει, και από τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος ήταν παρών χθες, είναι όλες οι υποδομές να δουλεύουν στο μάξιμουμ ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μέχρι τότε.

Από την πλευρά τους, οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΡ θεωρούν ότι ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην πόλη της Ρόδου, την Ιαλυσό, τα Κοσκινού αλλά και τις Καλυθιές ενώ για το πρόβλημα που υπήρξε στον Αρχάγγελο όπου και βρισκόταν χθες από τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ κ. Αγαπητός Πάλλας, θεωρούν ότι ξεπεράστηκε αφού συνέδεσαν μία γεώτρηση από τα αρδευτικά (σ.σ. αφού έγιναν πρώτα οι απαραίτητοι έλεγχοι) μέχρι να είναι έτοιμη η καινούργια γεώτρηση και να συνδεθεί τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι, τις τελευταίες ημέρες, ενεργοποιήθηκαν άλλες έξι γεωτρήσεις, ενώ στα θετικά εκλαμβάνει η ΔΕΥΑΡ την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τη ΔΕΗ.