Το Δεκέμβριο θα συζητηθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο το θέμα του Δημήτρη Διακομιχάλη

Ο τέως δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο και μίλησε στη Σάντυ Λαδικού για το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο του καταλόγισε πως παράνομα ενίσχυε οικονομικά το βοσκό των Ιμίων για περίπου 7 χρόνια.

Ο πρώην δήμαρχος δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι το Δεκέμβριο θα συζητηθεί το θέμα σε τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Μάλιστα ανέφερε ότι δέχτηκε χθες τηλεφώνημα από 93χρονο ο οποίος ζει στο Βόλο και είχε υπηρετήσει στο αστυνομικό τμήμα στο Βαθύ.

Ο υπερήλικας λοιπόν παρακολουθώντας τη συνέντευξη του κ. Διακομιχάλη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και τα όσα ανέφερε για το πρόστιμο, ήθελε να μεταφέρει ότι όταν υπηρέτησε στην Κάλυμνο πήγαινε με βαρκάρη και τότε βοσκό στα Ίμια και στα ζώα που υπήρχαν επάνω στις βραχονησίδες.

Σε ερώτηση ακροατή για το εάν μπορεί κάποιος πολίτης να επισκεφτεί τα Ίμια σήμερα, ο κ. Διακομιχάλης παρέπεμψε τον ακροατή στο αρμόδιο υπουργείο για την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα.