Με Κουλουριώτη στη Β’ Εθνική ο Ιπποκράτης

Ο νεοφώτιστος στη Β’ εθνική κατηγορία, Ιπποκράτης Κω, ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Καπλανίδη στην τεχνική ηγεσία.

«Η διοίκηση του ΑΣ Ιπποκράτη Κω είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη συμφωνία με τον προπονητή Κουλουριώτη Χάρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιπποκράτη και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή μας για τη χρονιά που έφυγε, κ. Καπλανίδη Μιχάλη, τόσο για τη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας όσο και την πολύτιμη βοήθειά του στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1980 κι έχει επί σειρά ετών επιτυχημένη παρουσία τόσο στα ελληνικά γήπεδα, όσο και στο εξωτερικό. Ήταν μέχρι πρότινος στο τεχνικό επιτελείο του ΑΜΣ Αίολος Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουλουριώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009, φτάνοντας μέχρι την Α1.

Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στο Λίβανο, ως βοηθός του παλιού τεχνικού του Ιπποκράτη, Γιώργου Κετσελίδη.