Φελεγκάκης: “Δεν με αφήνουν  επαγγελματικοί λόγοι να συνεχίσω στο Φοίβο”

Ο Στέργος Φελεγκάκης είναι από τους παίκτες που πρόσφεραν πολλά στο Φοίβο τα τρία χρόνια που βρίσκεται εκεί.  Ήταν κι εκείνος ευχαριστημένος από την προσφορά των ανθρώπων του συλλόγου, ανεξάρτητα από το ποια ήταν η διοίκηση.

Τώρα, όμως, λόγοι καθαρά επαγγελματικοί τον αναγκάζουν να μην μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας στην πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να κάνει. Έτσι ζήτησε και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, εκθέτοντας στον πρόεδρο της Γιώργο Σμαραγδιό την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του Φοίβου.

Μέχρι αργά, αναμενόταν η απόφαση της Διοίκησης στο θέμα αυτό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης αναφερόμενος χθες στο ζήτημα του, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Συναντήθηκα και συζήτησα το θέμα μου για δεύτερη φορά με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σμαραγδιό. Με αναγκάζουν να το κάνω λόγοι καθαρά επαγγελματικοί και τίποτε άλλο. Είμαι τρία χρόνια στο Φοίβο και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Καραμανλή, τον κ. Σύρμα, τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σμαραγδιό αλλά και τον τέως πρόεδρο της ομάδας κ. Δελαπόρτα κι όλους τους παράγοντες της ομάδας. Επαγγελματικοί καθαρά λόγοι με εμποδίζουν να ακολουθήσω την ομάδα στην πορεία πρωταθλητισμού, αν και πολύ θα το ήθελα. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ξεκάθαρα, δεν με αφήνουν να το κάνω. Αυτοί είναι οι λόγοι που με εμποδίζουν και τίποτε άλλο. Περιμένω την επίσημη απόφαση της διοίκησης κι ελπίζω να πάνε όλα καλά…»

Η απόφαση της διοίκησης αναμενόταν αργά χθες βράδυ και οι πληροφορίες ανέφεραν, πώς ο ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει άλλη ομάδα που να έχει λιγότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.