«Χώρισαν» τελικά Φοίβος και Φελεγκάκης

Τελείωσε οριστικά το… κεφάλαιο Στέργος Φελεγκάκης για την ομάδα του Φοίβου, που χθες το απόγευμα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας μαζί του.

Ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει για καθαρά επαγγελματικούς λόγους και η Διοίκηση σεβάστηκε την απόφασή του αυτή.

Έτσι ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με άλλο σύλλογο, που πιθανότατα να είναι και ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος είχε πάρει θέση στο θέμα αυτό, πριν από μερικές μέρες με δική του ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα ο Φοίβος αναφέρει τα εξής: 

«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέργιο Φελεγκάκη, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον σύλλογο μας.

Ο Στέργιος τίμησε την φανέλα του Φοίβου, αποδεικνύοντας ότι εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής  είναι και αξιόλογος άνθρωπος.

Δυστυχώς οι προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του, δεν του επιτρέπουν  να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας μας, για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Η διοίκηση παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για να βρεθεί η κατάλληλη λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου ο Στέργιος να παραμείνει στις τάξεις μας, αυτό δεν κατέστη δυνατό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν αποτέλεσε έναν απλό ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα του Φοίβου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, καλή επαγγελματική  σταδιοδρομία, αλλά και ότι καλύτερο  στην ζωή του».

Για την κάλυψη της θέσης του Στέργου Φελεγκάκη τώρα, οι πληροφορίες ανέφεραν πώς δεν θα καλυφθεί με άλλο ποδοσφαιριστή, αλλά η τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα αναγκασθεί να καλύψει το κενό εκ των έσω, θεωρώντας πώς η ομάδα μπορεί να σταθεί καλά στο αμυντικό της κομμάτι.