Καταδικάστηκαν Σουηδοί για άγρα πελατών

Στο αυτόφωρο κατέληξαν δύο Σουηδοί και ένας 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στη πόλη της Ρόδου, κατηγορούμενοι για άγρα πελατών, όπου κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση έκαστος με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης προχθές το μεσημέρι με την σύλληψη από τους αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας, αρχικά των δύο αλλοδαπών από τη Σουηδία ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο προσέγγιζαν και παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστήματος στo οποίo εργαζόταν. Ακολούθησε χθες τα ξημερώματα η σύλληψη του 35χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος στο οποίο εργαζόταν οι Σουηδοί.

Και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή τους έκριναν ένοχους και τους επέβαλαν ποινή φυλάκισης έξι μηνών στον καθένα με τριετή αναστολή, χωρίς όμως χρηματικό πρόστιμο.