Η δεύτερη  Rhodes Free Press  έκδοση της «Ροδιακής»!

Κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση της εφημερίδας «RHODES FREE PRESS» του νέου και πρωτοπόρου εντύπου για τα δεδομένα της Ρόδου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δωδεκανήσου.

Βελτιωμένη και ακόμα πιο πλούσια σε ύλη, βρίσκεται σε όλα τα κεντρικά σημεία του νησιού, απευθυνόμενη στους επισκέπτες, που κάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο. Απέσπασε επαινετικά σχόλια καθώς κατά κοινή ομολογία πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα για τα τοπικά δεδομένα που όμως στέφθηκε με επιτυχία. Η ανταπόκριση από τους ντόπιους επιχειρηματίες ήταν η απόδειξη αυτής της επιτυχίας.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή των επισκεπτών, για να μάθουν και να γνωρίσουν το νησί όσο το δυνατό καλύτερα. Να μάθουν για τη φύση και τις ομορφιές του, την παράδοση και την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την ιστορία του, αλλά και να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους.

Η  εφημερίδα «RHODES FREE PRESS, φιλοδοξεί να φτάσει στα χέρια όλων των επισκεπτών του νησιού και να διευρύνει τα ενδιαφέροντά τους, με χρήσιμες πληροφορίες για τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, τον αθλητισμό, τις ποικίλες δραστηριότητες και φυσικά την τοπική επικαιρότητα.
Με την έκδοσή της, δύο φορές το μήνα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση των τουριστών μας συνεισφέροντας στην προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η «ΡΟΔΙΑΚΗ» μία εφημερίδα με παράδοση πάνω από 100 χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του τόπου, με την έκδοση του νέου της εντύπου επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τον τίτλο της μεγαλύτερης και εγκυρότερης εφημερίδας όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και για τα Δωδεκάνησα.

Το εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου, βασιζόμενη στις άριστες τεχνικές γνώσεις και ικανότητες του προσωπικού της, κατατάσσοντάς την στην κορυφή των ελληνικών και ξένων εντύπων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την εφημερίδα «RHODES FREE PRESS» 22410 75230 (εσωτερικό 621) και email: rhodesfreepress@rodiaki.gr.