Του πήγε  τα παιδιά στο σπίτι για να κάνουν μπάνιο!

Η πίεση που δέχονται το τελευταίο διάστημα οι τοπικοί μας Άρχοντες από τους δημότες για το πρόβλημα του νερού είναι, βέβαια, μεγάλη (σ.σ. και…καλά κάνει και είναι).

Κάποιοι, βέβαια, δέχονται μεγαλύτερη πίεση από τους άλλους και μία τέτοια περίπτωση είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης ο οποίος, ως γνωστόν, προέρχεται από τα Κοσκινού που είναι από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, λοιπόν, θέλησε να το περιγράψει αυτό ο ίδιος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προχθές το βράδυ, και μετέφερε την αγανάκτηση συμπολιτών του, άλλοτε πιο ήπια άλλοτε πιο…έντονη, της οποίας γίνεται αποδέκτης καθημερινά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις συντοπιτών του για τους οποίους το πρόβλημα έγινε ακόμα πιο αισθητό, όπως εκείνοι που έχουν ασθενή μέσα στο σπίτι ή μικρά παιδιά.

Όπως περιέγραψε ο κ. Ψυλλάκης, μία κυρία, θέλοντας να κάνει τον ίδιο (σ.σ. ως μέλος της Δημοτικής Αρχής) να αισθανθεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, έφερε τα δύο μικρά παιδιά της έξω από το σπίτι του για να τα λούσει εκεί!

Κυρ. Π.