Στη Χίο οι πρωταθλήτριες ομάδες των regional

Στην Χίο θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες, το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στις ηλικίες κάτω των 19 ετών.

Σε αυτό το τουρνουά συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές περιφερειακών Ενώσεων και τοπικών επιτροπών. Αποτέλεσμα των συμμετοχών είναι, να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Δυτ. Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμος και φυσικά η διοργανώτρια Χίος θα δηλώσουν παρών με τις ομάδες τους.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Χίο το τριήμερο 21-23 Ιουλίου, σε δυο γήπεδα στο Ναυτικό Όμιλο Χίου και το Bloom Water Park. Συνδιοργανωτές σε αυτό το τουρνουά είναι ο Δήμος Χίου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, και η Τοπική Επιτροπή Χίου.

Το τουρνουά υποστηρίζεται από την Blue Star Ferries και από την Hellenic Sea Ways.

Τα Δωδεκάνησα θα πάρουν μέρος σε αυτό το τουρνουά, με τις πρωταθλήτριες ομάδες που αναδείχθηκαν στο τουρνουά που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ναυτικό Όμιλο της Κω.

Νικήτριες ομάδες στο τουρνουά αυτό που θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στο Κ-19 της Χίου είναι:
Στα αγόρια Κ-19 οι Τερζίου/Φιλίππου  και στα κορίτσια Κ-19  οι Αμορανίτη/Τερζίου.

Σε ό,τι αφορά τώρα την Κατηγορία Κ-17 στην Κω κέρδισαν στα αγόρια οι Θανόπουλος/Ηλιος και στα κορίτσια οι Μαμαλίγκα/Αθανασίου.