Γιώργος Ορφανίδης: «Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες στη Δόξα Ψίνθου»

Στα χέρια του Γιώργου Ορφανίδη βρίσκεται πλέον το «τιμόνι» της Δόξας Ψίνθου.  Προπονητής και διοίκηση έδωσαν τα χέρια στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Πέμπτης και από χθες βρίσκονται επί ποδός, καθώς η ομάδα έχει χάσει πολύτιμο χρόνο έναντι των ανταγωνιστών της και δεν έχει άλλη επιλογή από τον τρέξει, ώστε να συγκροτήσει έγκαιρα το ρόστερ της.

Ο Γιώργος Ορφανίδης και οι παράγοντες του Δ.Σ. θα καλέσουν το σύνολο των ποδοσφαιριστών σε συνάντηση, εντός της επόμενης εβδομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το ποιοι θα μείνουν στην ομάδα και ακολούθως να απαντηθεί το ερώτημα,  πόσες και ποιες θέσεις θα χρειαστεί να καλυφθούν δια της μεταγραφικής οδού.

  Μιλώντας στην «Α.Ρ.», ο νέος τεχνικός της Δόξας χαρακτήρισε μεν το έργο της ομάδας του δύσκολο, ωστόσο εκτίμησε πως η συσπείρωση θα η συνταγή για την τελική επιτυχία:

«Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας γιατί αργήσαμε, όμως πιστεύω πως με τη βοήθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της Ψίνθου, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα τελειώσουμε τη χρονιά επιτυχημένα».

 Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Δόξας αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.