Αποχωρεί ο Πανάκης απ’ τον Ιάλυσο

Αποχωρεί ο Πανάκης απ’ τον Ιάλυσο

Αποχωρεί ο Πανάκης απ’ τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Επικαλείται προσωπικούς λόγους. Οι «ερυθροκίτρινοι» αναζητούν αντίπαλο για φιλικό στις 6 Αυγούστου

Αποχωρεί από τον Ιάλυσο πριν καν συμπληρωθεί μήνας. Ο Γιώργος Πανάκης είχε ανακοινωθεί από τη διοίκηση στις 7 Ιουλίου. Προσωπικοί λόγοι όμως που επικαλείται ο ίδιος τον αναγκάζουν να φύγει από την ομάδα και να εγκαταλείψει το νησί μας.

Ο Ιάλυσος για τον σκοπό αυτό δεν είχε ανακοινώσει τίποτα μέχρι χθες το απόγευμα αλλά ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα του Ιάλυσου. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα, υγεία σε όλα τα παιδιά και η ομάδα να καταφέρει τους στόχος που έχει βάλει».

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ

Ανεβάζει σιγά σιγά τους ρυθμούς ο Ιάλυσος στην προετοιμασία του! Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν με τους παίκτες τους, προκειμένου να είναι καθ’ όλα έτοιμοι την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Προς το παρόν πάντως, οι «ερυθροκίτρινοι» δουλεύουν σκληρά πάνω στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, στοιχεία που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες.. Υπάρχει ήδη κόπωση, αλλά την περίοδο της προετοιμασίας και σε αυτό το στάδιο είναι φυσιολογική.

Σήμερα η προετοιμασία περιλαμβάνει διπλή προπόνηση ενώ χθες έγινε στην Παστίδα στους ίδιους τομείς που προαναφέρονται. Μάλιστα οι δυο γκολκίπερ Παναγιώτης Ανδρούτσος και Νίκος Γιδόπουλος δεχόντουσαν χθες ευχές αφού είχαν γενέθλια. Ο πρώτος συμπλήρωσε 31 χρόνων κι ο δεύτερος μόλις 22

Προς το παρόν η τεχνική ηγεσία από μέρους της εκτός από το πρόγραμμα που εκπονεί για τις προπονήσεις και είναι κάθε μέρα διαφορετικό παρουσιάζοντας ποικιλία ασκήσεων, ασχολείται και με τον καταρτισμό του προγράμματος των φιλικών.

Όπως έγινε γνωστό ο Απόλλων Καλυθιών ακύρωσε το φιλικό της 6ης Αυγούστου. Κι όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου αναζητεί αντίπαλο, προκειμένου να δώσει τεστ προετοιμασίας αυτή την ημερομηνία και να μην βγει εκτός προγράμματος αυτή την περίοδο, που τα φιλικά είναι αναγκαία για όλες τις ομάδες.

Η τεχνική ηγεσία αλλά και η Διοίκηση της ομάδας είναι πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τον Ιάλυσο ο Γιώργος Πανάκης
Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τον Ιάλυσο ο Γιώργος Πανάκης

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.