Σήμερα η συμπληρωματική της Α2 βόλεϊ ανδρών

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα απ’ όλα τα σωματεία της Α2 βόλεϊ των Ανδρών, η συμπληρωματική προκήρυξη που θα μοιράσει η ΕΟΠΕ και θα εμπεριέχει βασικά πλην της διάταξης των Ομίλων στους οποίους δεν αλλάζει κάτι, τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού… μαραθωνίου.

Όπως έγινε χθες γνωστό, γι’ αυτούς που θα παίξουν μπαράζ για την άνοδο στην Α1, δεν αλλάζει τίποτα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο στους υποβιβασμούς, αλλά και σε κείνους που θα μείνουν στην Κατηγορία και τις θέσεις που θα καταλάβουν στην κανονική διάρκεια

Μαζί με τις ημερομηνίες στη συμπληρωματική προκήρυξη αναμένεται να αναφερθεί και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο θα μετέχουν οι ομάδες της Α2  και προσδιορίζεται να ξεκινήσει περίπου στις αρχές Νοεμβρίου. Πρώτα δηλαδή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΩΝ Ο ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
Στο μεταξύ με χθεσινή ανακοίνωση το «Ροδίων Αθλησις» επιβεβαίωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Κοκολάκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:  

«Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του τμήματος βόλεϊ με τον παίκτη της ανδρικής ομάδας , Κοκολάκη Μάνο.

Ο αθλητής,  θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την ομάδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχία».