Ολλανδός τουρίστας αναστάτωσε την αστυνομία χωρίς λόγο

Μια ολόκληρη υπηρεσία της αστυνομίας, κατάφερε ν αναστατώσει χωρίς λόγο  ένας 48χρονος Ολλανδός που βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη Ρόδο με σκοπό να εργαστεί.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Ολλανδίας, ο οποίος την 17-07-2017 κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί αφού ερεύνησαν την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 48χρονος, άγνωστο για ποιους λόγους, είχε καταγγείλει ότι του είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο που είχε νοικιάσει, τέσσερα άτομα τα οποία τον προσέγγισαν με αυτοκίνητο το βράδυ της 17ης Ιουλίου και αφού τον έριξαν στο έδαφος ο ένας από αυτούς τον χτύπησε και του πήρε το μοτοποδήλατο!

Από την αρχή τα όσα ισχυρίστηκε ο τουρίστας δεν ήταν ιδιαίτερα πιστευτά. Δύο μέρες αργότερα αναχώρησε από τη Ρόδο.  Όμως, το μοτοποδήλατο βρέθηκε μετά από έρευνες της αστυνομίας, σταθμευμένο στην παλιά πόλη και ειδοποιήθηκε η εταιρία στην οποία ανήκε και το παρέλαβε.

Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι ο 48χρονος είχε ταξιδιωτική ασφάλεια όταν έφυγε από τη χώρα του για να έρθει στη Ρόδο. Η υπόθεση, αναμένεται να καταλήξει στη δικαιοσύνη.