«Ροπαλοφόροι» που τον κάνουν να…γουστάρει!

Λένε πως η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός κι αν το πιστεύει και ο Μιχάλης Πολιάς,  μπορεί να είναι βέβαιος πως ο Ηρακλής Μαριτσών θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries καθ’ όλα έτοιμος.

 Το πρώτο τριήμερο των προπονήσεων της προετοιμασίας κύλησαν ακριβώς όπως το ήθελε ο προπονητής των «ροπαλοφόρων», που έχει να το λέει για τη διάθεση, την επιμέλεια και την πειθαρχία των ποδοσφαιριστών του.

 Το πρόγραμμα δουλειάς της εβδομάδας θα κλείσει σήμερα, με νέα προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της κοινότητας, αύριο Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις ανάσες τους και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν για την πιο απαιτητική συνέχεια.

  Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σπάσει για πρώτη φορά την επόμενη Παρασκευή με τη διεξαγωγή του προπονητικού διπλού με το Διαγόρα, σε γήπεδο που θα αποφασιστεί προσεχώς. Υπενθυμίζεται, πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ο Ηρακλής θα το δώσει στις 12 Αυγούστου, κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών.

Κυριακή με γλέντι στο στέκι

Μουσική βραδιά στο στέκι της ομάδας, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά στο χώρο έξω από το γήπεδο των Μαριτσών, διοργανώνει αύριο το βράδυ η διοίκηση του Ηρακλή. Τους φίλους της ομάδας θα ψυχαγωγήσουν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Δεληγιάννης και Γιάννης Βασιλώττος.