Έτοιμη για νέα ηχηρά «χτυπήματα» η Ρόδος

Στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου, με τον προπονητή τους, Πάρη Ανδράλα, να περιμένει μέσα στην εβδομάδα την άφιξη των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, προκειμένου να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας έχοντας στη διάθεσή του το σύνολο των  «εργαλείων».

Δύο από τους αθλητές που ενδιαφέρουν τα «ελάφια» και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα, δεδομένου πως σε προφορικό επίπεδο έχει επιτευχθεί συμφωνία, είναι ο Μάρκο Παβίσεβιτς και ο Σπύρος Αποστόλου.

Το όνομα του 31χρονου Σέρβου πρώην επιθετικού της Καβάλας και της Δόξας Δράμας «παίζει» στην επικαιρότητα εδώ και αρκετές μέρες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση θα κλείσει θετικά, αν κι εφόσον διευθετηθούν κάποιες τελευταίες, γραφειοκρατικής φύσεως, λεπτομέρειες.

 Όσο για το δεύτερο της παρέας των υποψηφίων να φορέσουν την πράσινη φανέλα, ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει καταγράψει «γεμάτες» χρονιές υπηρετώντας τη Ζάκυνθο, τον Πανιώνιο και την Καλλονή.