Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τα είδη “μαϊμού” στη Ρόδο

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε χθες αργά το μεσημέρι ο Εισαγγελέας Ρόδου σε βάρος των εμπλεκόμενων στην υπόθεση με τα χιλιάδες είδη «μαϊμού» που εντοπίστηκαν σε αποθήκη της Ρόδου.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης, αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου την ερχόμενη Δευτέρα, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κο Δήμο Μουτάφη, προκειμένου ν’ απολογηθούν. Στην έφοδο που έκαναν εντός της αποθήκης το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στελέχη του Τελωνείου, της οικονομικής αστυνομίας και νομικοί σύμβουλοι των εταιριών, εντόπισαν χιλιάδες ποσότητες ειδών ένδυσης και υπόδησης γνωστών εταιριών τα οποία όμως δεν ήταν γνήσια. Σε βάρος των ιδιοκτητών της αποθήκης, σχηματίστηκε δικογραφία και απεστάλη στην εισαγγελία Ρόδου η οποία χθες το μεσημέρι άσκησε διώξεις για «πλαστογραφία, λαθρεμπορία και παράβαση του νόμου  περί σημάτων.

Στην έρευνα ως εκπρόσωπος της ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (DRAKOPOULOS LAW FIRM), συμμετείχε η δικηγόρος Ρόδου κ. Δέσποινα Θανασιά και από την πλευρά των ιδιοκτητών της αποθήκης ο δικηγόρος κ. Δ. Μουτάφης.