Επιστρέφει ο Κατσιδώνης στον ΑΕΡΑ

Έναν  ακόμα ποδοσφαιριστή και μάλιστα «δικό του», θα έχει στη διάθεσή του τη νέα περίοδο ο τεχνικός της  ΑΕΡΑ Βαγγέλης Χοσάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ακολουθήσει σε κανονικούς ρυθμούς την ομάδα ο Μιχάλης Κατσιδώνης.

Ο έμπειρος αμυντικός την περυσινή περίοδο, δεν μπόρεσε να αγωνισθεί σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων,  κάτι που τον ανάγκασε να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων  για μεγάλο διάστημα, από τον Ιανουάριο μέχρι τέλους της περιόδου.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, πλέον, είχε πέρυσι μόλις 6 συμμετοχές. Την περίοδο που πέρασε είχε δηλωθεί σε φύλλο αγώνα για τελευταία φορά, στο ματς του ΑΕΡΑ με τον Κλεάνθη στις 18 Δεκεμβρίου, στο οποίο μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 4-2.
Ο παίκτης συναντήθηκε με το ΔΣ του ΑΕΡΑ και συμφώνησε να επανέλθει για να βοηθήσει την ομάδα του.

Πέραν του Κατσιδώνη, η ομάδα των Αφάντου αναζητεί περισσότερη ενίσχυση για την επίθεση της.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να μην φύγει από την ομάδα αλλά και γενικότερα από τη Ρόδο ο Βασίλης Τρουμπούνας, ο οποίος θέλει να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο νησί μας.
Παράλληλα αύριο στις 17.30, θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» της ομάδας και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στο μεταξύ η ανακαίνιση του γηπέδου θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα αναζητούν γήπεδο, για να πραγματοποιήσουν όχι μόνο  το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους,  αλλά πιθανότατα και τους πρώτους επίσημους αγώνες. Μάλιστα προσανατολίζονται τις προπονήσεις  τουλάχιστον να τις κάνουν είτε στο Γκολφ Αφάντου, αφού πάρουν την  απαιτούμενη άδεια, είτε στο γήπεδο της Ψίνθου.  

Πέραν τούτου και με βάση το γεγονός πώς ξεκινάει η προετοιμασία αύριο Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν και κάποια από τα τεστ προετοιμασίας για τον ερχόμενο μήνα τα οποία είναι τα εξής:
-Στις 12 Αυγούστου με το Διγενή
-Στις 19 Αυγούστου με το Διαγόρα
-Στις 26 Αυγούστου με τον Ηρακλή Μαριτσών
-Στις 9 Σεπτεμβρίου με τον Κλεάνθη.

Ενδιάμεσα στις 26 Αυγούστου και τις 9 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να γίνει ακόμα ένα φιλικό με τη Χάλκη, με την οποία η Διοίκηση της ομάδας είναι σε διαρκή επαφή.