Πέμπτες θέσεις για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ στις Ράχες

Επιτυχία για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ μπορεί να θεωρηθεί  η 5η θέση που κατέκτησαν η Ανθή Γκίκα με τη Ραφαηλία Κουφομανώλη και η Ιωάννα Αθανασίου με την Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα στις Ράχες Στυλίδας.

Στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην Κατηγορία κάτω των 17 ετών  οι νεαρές ροδίτισσες έφθασαν ένα βήμα πριν στους ημιτελικούς και κατατάχτηκαν στην 5η θέση.

Οι Γκίκα/ Κουφομανώλη ηττήθηκαν από τις Μ. Πατρώνη / Χ. Σπυροπούλου με 0-2 σετ (12-21,6-21) ενώ οι Αθανασίου/Μαμαλίγκα έχασαν την πρόκριση στην τετράδα μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα από τις Μ. Πιέτα / Α. Σουρβίνου  με 1-2 σετ (19-21,24-22,15-17). Οι 15χρονες αθλήτριες του Διαγόρα έχουν ακόμα ένα χρόνο σε αυτήν την κατηγορία και συγκεντρώνουν εμπειρίες για το μέλλον.

Η διοίκηση του «γηραιού» της συγχαίρει και τις εύχεται πάντα επιτυχίες, πιστεύοντας στις δυνατότητες τους.  Επίσης, συγχαίρει τον προπονητή των κοριτσιών Μανώλη Κοκολάκη.

Τέλος, ευχαριστεί την κα. Ρένα Καραγιάννη, τo “ΑRCHES CLUB” στη Λίνδο και το πρατήριο υγρών καυσίμων «SHELL» στα Αφάντου, για την στήριξη τους στην ομάδα.

Στα αγόρια τώρα από Δωδεκανησιακής πλευράς στις Ράχες  5οι κατετάγησαν  και οι Γιάννης  Καρδούλιας / Σάββας  Κυπριώτης από την Κω, που αποκλείστηκαν στον προημιτελικό από τους Χ. Ποιμενίδη / Λ. Χατζίδη με 0-2 σετ (7-21,9-21).