Πέμπτες θέσεις για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ στις Ράχες

Πέμπτες θέσεις για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ στις Ράχες

Πέμπτες θέσεις για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ στις Ράχες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Οι πρωταθλητές μας τα πήγαν περίφημα στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-17 για αγόρια και κορίτσια

Επιτυχία για το Δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ μπορεί να θεωρηθεί η 5η θέση που κατέκτησαν η Ανθή Γκίκα με τη Ραφαηλία Κουφομανώλη και η Ιωάννα Αθανασίου με την Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα στις Ράχες Στυλίδας.

Στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην Κατηγορία κάτω των 17 ετών οι νεαρές ροδίτισσες έφθασαν ένα βήμα πριν στους ημιτελικούς και κατατάχτηκαν στην 5η θέση.

Οι Γκίκα/ Κουφομανώλη ηττήθηκαν από τις Μ. Πατρώνη / Χ. Σπυροπούλου με 0-2 σετ (12-21,6-21) ενώ οι Αθανασίου/Μαμαλίγκα έχασαν την πρόκριση στην τετράδα μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα από τις Μ. Πιέτα / Α. Σουρβίνου με 1-2 σετ (19-21,24-22,15-17). Οι 15χρονες αθλήτριες του Διαγόρα έχουν ακόμα ένα χρόνο σε αυτήν την κατηγορία και συγκεντρώνουν εμπειρίες για το μέλλον.

Η διοίκηση του «γηραιού» της συγχαίρει και τις εύχεται πάντα επιτυχίες, πιστεύοντας στις δυνατότητες τους. Επίσης, συγχαίρει τον προπονητή των κοριτσιών Μανώλη Κοκολάκη.

Τέλος, ευχαριστεί την κα. Ρένα Καραγιάννη, τo “ΑRCHES CLUB” στη Λίνδο και το πρατήριο υγρών καυσίμων «SHELL» στα Αφάντου, για την στήριξη τους στην ομάδα.

Στα αγόρια τώρα από Δωδεκανησιακής πλευράς στις Ράχες 5οι κατετάγησαν και οι Γιάννης Καρδούλιας / Σάββας Κυπριώτης από την Κω, που αποκλείστηκαν στον προημιτελικό από τους Χ. Ποιμενίδη / Λ. Χατζίδη με 0-2 σετ (7-21,9-21).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα