Την Κάρπαθο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε το τελευταίο διήμερο ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Βασίλη Καραγιάννη.( 30-31/07).

Ο σκοπός της εν λόγω επίσκεψης ήταν αφενός να σχηματίσουν εικόνα ιδίοις όμμασι για το κτίριο Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Πηγαδίων Καρπάθου και αφετέρου να δρομολογηθεί η προμήθεια των προκατασκευασμένων αιθουσών αλλά και το χρονοδιάγραμμα των απαραίτητων ελέγχων και μελετών για την επισκευή του υπάρχοντος κτιρίου.

Σύσκεψη επί του θέματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο Δημάρχου με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Ανδρ. Λάμπρο, παρουσία των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπου και από πλευράς Γενικού Γραμματέα αλλά και Δήμου τονίστηκε η ανάγκη για επίσπευση των διαδικασιών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Δέδες μετέβη στο υπό ανέγερση Νέο Νοσοκομείο, ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο μηχανικό της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και για τα υποέργα που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του νέου νοσοκομείου.