Σουηδός κατηγορείται  για βιασμό Νορβηγίδας στη Ρόδο

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται από προχθές, 23χρονος Σουηδός κατηγορούμενος για το βιασμό 19χρονης από τη Νορβηγία!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε προχθές το πρωί η 19χρονη αλλοδαπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τη σύλληψη του Σουηδού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί η 19χρονη διασκέδαζε έως προχθές τα ξημερώματα σε μπαρ στη πόλη της Ρόδου όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και βγήκε έξω.

Λίγα λεπτά αργότερα την ακολούθησε και ο 23χρονος Σουηδός ο οποίος έδειξε να ενδιαφέρθηκε για την υγεία της ενώ της πρότεινε να μεταβούν στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουραστεί.

Η 19χρονη αλλοδαπή δέχτηκε και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε, εκεί ο 23χρονος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της παρά τη θέλησή της. Πάντως ο Σουηδός αρνείται τη κατηγορία και ισχυρίζεται ότι πράγματι έκαναν έρωτα όμως την θέληση της 19χρονης αλλοδαπής.

Ο 23χρονος συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου αύριο να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.