«Γλυκιά» κούραση στον Ιάλυσο

Η προετοιμασία του Ιάλυσου συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς. Η χθεσινή μέρα μάλιστα περιείχε διπλή προπόνηση, που ήταν  ιδιαίτερα κοπιαστική. Στο “ερυθροκίτρινο στρατόπεδο” υπάρχει κόπωση, στοιχείο φυσιολογικό σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας.

Αναγνωρίζεται απ’ όλους, πως υπάρχει κούραση αλλά όλα αυτά θα μείνουν πίσω, ενώ  τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία, θα φανούν  αργότερα. Η μονοτονία των προπονήσεων «σπάει»   μόλις ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια και το «μοντάρισμα» της ομάδας. Είναι όντως ακόμα, πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Σε ότι αφορά την συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις, είναι όλοι στη διάθεση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Στις προπονήσεις παίρνει μέρος κανονικά  και ο Κώστας Τσούπρος, που βρίσκεται ήδη στο νησί μας.

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς αναμένεται τις επόμενες μέρες στο νησί μας, για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ιάλυσο.

Παρά την «γλυκιά κόπωση» υπάρχει αισιοδοξία πώς στο τέλος ο Ιάλυσος θα πανηγυρίσει ξανά ένα ακόμα τίτλο και θα είναι έτοιμος για τους αγώνες μπαράζ της  ανόδου, στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Στις τάξεις μάλιστα των φίλων της ομάδας, υπάρχει μέχρι τώρα πλήρης ικανοποίηση για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία