Βούλγαρος ξυλοκόπησε συμπατριώτη του στη Ρόδο

Βούλγαρος ξυλοκόπησε συμπατριώτη του στη Ρόδο

Βούλγαρος ξυλοκόπησε συμπατριώτη του στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 615 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσει σήμερα 39χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 50χρονου συμπατριώτη του.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 17 Ιουλίου στις 3 τα ξημερώματα στο Φαληράκι και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε ο 50χρονος Βούλγαρος στην αστυνομία σε βάρος του 39χρονου και του 17χρονου γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο 39χρονος με τον ανήλικο γιο του, απείλησαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες χτυπώντας τον 50χρονο στο κεφάλι και στο σώμα. Μάλιστα ο 39χρονος φέρεται να τον χτύπησε με σιδερένιο σωλήνα ενώ ο ανήλικος με τα χέρια του.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαχωρίστηκε ως προς τον ανήλικο.

Έτσι σήμερα, ο 39χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, απειλή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ενώ την υπεράσπιση του έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Μπακίρης.

Σημειώνεται πάντως πως ο 39χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και προανακριτικά έχει δηλώσει πως όχι μόνο δεν επιτέθηκε ή χτύπησε τον 50χρονο Βούλγαρο αλλά αντίθετα προσπάθησε να προστατεύσει τον ανήλικο γιο του από αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι λοιπές διευκρινίσεις θα δοθούν σήμερα στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός και διάσωση 35 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο