Ικανοποίηση του Στρ. Καρίκη για την τακτοποίηση εργαζομένων

Από τη δημοτική παράταξη “Ροδίων  Όραμα” του κ. Στράτου Καρίκη, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία εκφράζεται ικανοποίηση για την υπηρεσιακή τακτοποίηση των εργαζομένων στην ύδρευση Ιαλυσού, Αρχαγγέλου και Ρόδου.

Αναφέρονται στην ανακοίνωση τα εξής:
«Η δημοτική παράταξή μας, πάντα κοντά στον εργαζόμενο και στις πραγματικές ανάγκες  του δήμου  μας, από την πρώτη  στιγμή, είχε δηλώσει  στους ίδιους τους εργαζόμενους  στις επιχειρήσεις ύδρευσης  Ιαλυσού , Αρχαγγέλου και Ρόδου ότι ο αγώνας τους ήταν δίκαιος, καθώς εκτός των άλλων κάλυπταν πραγματικές ανάγκες των φορέων τους.

Μαζί με το Σάκη Στάγκα, ο οποίος σήμερα  αισθάνεται  δικαιωμένος, καθώς μόνο αυτός στήριζε για πολλά χρόνια το δίκαιο αγώνα τους ,τους είχαμε γνωρίσει σε συνάντηση μας τη δυνατότητα  αυτής της νομοθετικής ρύθμισης που σήμερα έγινε πραγματικότητα.

Χρειάζεται  πολιτικό θάρρος και σήμερα αυτό επιδείχθηκε.  Οι συμπολίτες μας  πρέπει να γνωρίζουν, ότι αυτοί οι εργαζόμενοι, αν και υπηρετούσαν  με συνέπεια με σχέσεις  εργασίας αορίστου χρόνου, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες στους φορείς τους, βρέθηκαν άνεργοι καθώς εκείνη την περίοδο, δεν υπήρχε η πολιτική βούληση  τακτοποίησής τους.

Η παράταξή μας τηρεί με συνέπεια αυτή τη στάση.
Συνειδητά κοντά στον εργαζόμενο  με ανοιχτά αυτιά και μάτια.
Το ίδιο είχε κάνει και ο επικεφαλής μας ως αντιδήμαρχος το 2007, μετά από αγώνα 18 μηνών για την τακτοποίηση  των εργαζομένων της ΑΔΕΚΤ στο Δήμο Ρόδου.
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο μας.

Σήμερα εμείς νιώθουμε χαρούμενοι και δικαιωμένοι.
Οφείλουμε για μία ακόμη φορά να συγχαρούμε τον πρώην δήμαρχο Ιαλυσού, αντιπρόεδρο  του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της παράταξής μας Σάκη Στάγκα, καθώς μόνο αυτός πίστεψε στο αυτονόητο θαύμα, αλλά και αυτούς που είχαν την οφειλόμενη πολιτική βούληση, να το κάνουν πράξη.
Ποτέ δεν είναι αργά όταν εφαρμόζεται  το ηθικό και δίκαιο.

ΣΤΡΑΤΟΣ  ΚΑΡΙΚΗΣ
Επικεφαλής μείζονος  μειοψηφίας  
Δημοτικού Συμβουλίου  Ρόδου».