Υποχρεωτικά με διπλωματούχους προπονητές και φέτος

Υποχρεωτική παραμένει η παρουσία διπλωματούχων προπονητών στους πάγκους των ομάδων όλων ανεξαιρέτως των κατηγοριών.

Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ με την αντιπροσωπία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, που με την ευκαιρία ενημερώνει τα μέλη του για τις προθεσμίες πληρωμής των συνδρομών τους.

Αναλυτικά: 

«Μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας με την Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης καθώς για ακόμη μια χρονιά έγιναν δεκτά τα αιτήματα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο και αφορά την υποχρεωτική παρουσία διπλωματούχων προπονητών σε όλες τις κατηγορίες (υποδομές, Γ΄, Β΄ και Α΄ κατηγορία) με την πλήρη και πιστή εφαρμογή της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.

Ενημερώνουμε τους συνάδελφους προπονητές της Α΄ κατηγορίας, ότι πρέπει εγκαίρως να φροντίσουν την τακτοποίηση των συνδρομών τους, με καταληκτική ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου, ώστε να σταλεί στην ΕΠΣΔ η βεβαίωση που θα τους εξασφαλίσει την χορήγηση πιστοποίησης αγωνιστικού χώρου.

Σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεωθούν να καθοδηγούν την ομάδα τους έξω από τον καθορισμένο χώρο και ο σύνδεσμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

Επίσης ενημερώνουμε τους συνάδελφους της Β΄ , Γ΄ κατηγορίας και εκείνους των υποδομών, ότι καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης των συνδρομών τους ορίζεται η 5η Οκτωβρίου με τις ανάλογες συνέπειες όπως στην πρώτη κατηγορία(αναφέρεται παραπάνω).

Για πληροφορίες στον πρόεδρο Λοϊζο Ηλία(6983461098), γενικό γραμματέα Χατζηαντωνίου Βαγγέλη(6932458303), ταμία Κουμέντο Γιάννη(6940603299)».