Ηρακλής Μαριτσών: Τη ρουτίνα τους σπάνε οι «ροπαλοφόροι»

Ηρακλής Μαριτσών: Τη ρουτίνα τους σπάνε οι «ροπαλοφόροι»

Ηρακλής Μαριτσών: Τη ρουτίνα τους σπάνε οι «ροπαλοφόροι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Φιλικό δίτερμα με το Διαγόρα θα παίξουν αύριο, στο γήπεδο της Χάλκης

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των καθημερινών επίπονων προπονήσεων θα έχουν αύριο οι παίκτες του Ηρακλή Μαριτσών.

Η πρώτη ποδοσφαιρική «ανάσα» της προετοιμασίας δεν είναι άλλη από το άτυπο δίτερμα με το Διαγόρα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα, στο νεόδμητο γήπεδο της Χάλκης στην Παστίδα.

Ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ευθύμη Βασιλώττο, Κανέλλο, Λενιού και Ζαζά, οι οποίοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα ενταχθούν στην προετοιμασία αργότερα.

Ραντεβού στο Σωτήρα

Στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής του Σωτήρα μεταφέρεται, αύριο Παρασκευή, το στέκι του Ηρακλή Μαριτσών. Οι άνθρωποι του συλλόγου καλούν τον κόσμο να επισκεφθεί την πανέμορφη τοποθεσία και να τιμήσει τη γωνιά τους, συνεχίζοντας να δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα.

Το ίδιο έπραξαν οι φίλαθλοι και την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της μουσικής βραδιάς που διοργανώθηκε έξω από το γήπεδο, με τη διοίκηση να λέει και δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό και το σαββατοκύριακο, με τη διοίκηση να διοργανώνει, και τις δύο βραδιές, παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα του Βασίλη Μιχαλάκη.

Ευχαριστίες για τον καλλωπισμό του γηπέδου

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στην προσπάθεια καλλωπισμού του γηπέδου των Μαριτσών, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή:

«Το Δ.Σ του Ηρακλή και προσωπικά ο πρόεδρος ευχαριστούν τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην προσφορά των χρωμάτων. Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Διαμέρισμα Μαριτσών και τον πρόεδρο Ζερβό Μόσχο, τον Δήμο Ρόδου και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διακοσταματίου Σάββα, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή, τον δημοτικό σύμβουλο Κούρτη Ιωάννη και τα αδέλφια Ορφανού.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην προσπάθεια που έγινε για τον καθαρισμό και το βάψιμο του γηπέδου. Θα ήταν μεγάλη μας παράβλεψη, εάν δεν τους αναφέραμε ονομαστικά. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κερωνιάτη, Κασέκα Λάζαρο, καθώς και τους Χατζηροδιά Γιώργο, Φεγγάρα Γιώργο, Χατζηροδιά Άντζελα, Γιαννά Ιωάννη, Δελασσέρα Ελένη, Χατζηκωνσταντή Γιώργο, Σιδηρόπουλο Αντώνη, Πιστόλα Δανιήλ, Βασιλώττο Μπάμπη και Κούρο Σταμάτη».

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

Με συσπειρωμένες τις δυνάμεις του θα πορευτεί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ηρακλής Μαριτσών.

Η πρόσφατη «πρώτη» της ομάδας έστειλε μήνυμα ενότητας, καθώς το παρών έδωσαν-και βγήκαν μαζί στην αναμνηστική φωτογραφία τους-ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης, οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Παπακωνσταντής και Γρηγόρης Πίσκαπας, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Παπαδημήτρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Μόσχος Ζερβός, οι παράγοντες Μανώλης Τσαλώλης, Σταύρος Καράλλας, Νίκος Άγας, Γιάννης Μαλώτρας, Ντίνος Δελασσέρας και Γιάννης Γιαννάς, καθώς και ο καλεσμένος του συλλόγου, ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής Στέφανος Δράκος.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων