Ώρα… Ελβετίας στο Παραδείσι

Ώρα… Ελβετίας στο Παραδείσι

Ώρα… Ελβετίας στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

«Ρολόι» συνεχίζει να κυλά η καθημερινότητα στις τάξεις του Κλεάνθη. Απουσίες δεν υπάρχουν και οι παίκτες δουλεύουν χωρισμένοι σε πέντε γκρουπ

Ιδανικά εξελίσσεται η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη. Τα τεστ του περασμένου Σαββάτου «χώρισαν» τους παίκτες του Γιώργου Σάββενα σε πέντε γκρουπ, τα οποία θα ενωθούν μόλις άπαντες βρεθούν στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας.

Στην παρούσα φάση η δουλειά εστιάζεται στο «χτίσιμο» της φυσική κατάσταση, με μέριμνα του γυμναστή Παναγιώτη Καρίκη, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι «πινελιές» τακτικής.

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των Παραδεισιωτών έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς η ένταξη στις προπονήσεις, από προχθές, του Αναστάση Παπακωνσταντίνου, κατέστησε αχρείαστη τη χρήση του απουσιολογίου.

Για το ερχόμενο Σάββατο ο Γιώργος Σάββενας προγραμμάτισε οικογενειακό δίτερμα, η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση, ενώ την προσεχή Τετάρτη οι φίλοι του Κλεάνθη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από την ομάδα τους, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον Αστέρα, πιθανώς στο γήπεδο της Παστίδας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων