Μας βάζει πρόστιμα ο δήμος  για δήθεν παράνομη στάθμευση!

Αναφέρει σε επιστολή του ο κ. Π. Κτενιάδης τα εξής:

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Δεν το πιστεύετε; Και όμως έχω επίσημη διαβεβαίωση από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ρόδου!

Ότι στις 24/2/ 2 0 1 3! στις 01.15 τη νύχτα! ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, το αυτοκίνητό μου βρέθηκε παρκαρισμένο στην παλιά πόλη της Ρόδου, στην οδό Σωκράτους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ! Σήμερα πήρα την κλήση, να πληρώσω πρόστιμο 80 €!

Βρε παιδιά, τους λέω, εγώ αποδεδειγμένα από το 2002 που έπαθα έμφραγμα, μένω μονίμως στα Καλαβάρδα, άρρωστος άνθρωπος (και με αρκετές άλλες παθήσεις) τί γυρεύω στην παλιά πόλη τέτοια ώρα, και τέτοια εποχή, χειμωνιάτικα, που σχεδόν τα πάντα είναι κλειστά; Κι εκτός αυτού, αποδεδειγμένα, από το 2009 ψάλλω συνεχώς ως ιεροψάλτης στο Μανδρικό, πώς θα πήγαινα στην εκκλησία το πρωί 6.30;

Μπορεί λέει να πήρε το αυτοκίνητο ο γιός σας! Μα εκείνος μένει μονίμως στο σπίτι μας στη Ρόδο, θα ερχόταν με τη μηχανή Καλαβάρδα για να πάρει το αυτοκίνητό μου νυχτιάτικα, και να πάει στην παλιά πόλη στη Ρόδο, που απέχει μόλις 200 m από το σπίτι μας στη Ρόδο; Και δεν θα το καταλάβαινα εγώ; Πώς θα έμπαινε μέσα αφού το κλειδί της γκαραζόπορτας το έχω μόνο εγώ; Κι εγώ πώς θα πήγαινα το πρωί στην εκκλησία;

Τίποτα ! έτσι γράφει η κλήση (με μάρκα, χρώμα και αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος), θα πληρώσετε!
Όχι λέω, θα πάω δικαστήριο! Απάντηση: ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ!

Μαζί με εμένα, άλλοι 7 (μέχρι την ώρα 8.20 που έφυγα). Μεταξύ αυτών και μια γηραιά κυρία, που έχει από δεκαετίας κατάκοιτο τον άνδρα της, και δεν έχουν παιδιά. Βρέθηκε λέει εκεί στις 2 το πρωί! Και μπορεί να δάνεισε της είπαν, το αυτοκίνητό της σε κάποιον για να τον εξυπηρετήσει!

Και τις κλήσεις, ή τις αγνοούμε λέει (ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ) ή τις παίρνει ο αέρας, ή τις παίρνει κάποιος άλλος και τις βάζει στο αυτοκίνητό του, για να μην τον γράψουν αυτόν!

Μετά από 4,5 χρόνια, τι δικαιολογίες να πεί κανείς, και τι μάρτυρες να φέρει σε δικαστήριο;
Ελλάς, Ελλήνων ... (συμπληρώστε την κατάλληλη λέξη).
Και το πλήρωσα το αδικαιολόγητο πρόστιμο, αξίας 1 μηνός τα φάρμακά μου!».