ΑΕΛ: Το νέο «σπίτι»

ΑΕΛ: Το νέο «σπίτι»

ΑΕΛ: Το νέο «σπίτι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Υπέρλαμπρο και πολυτελές το νέο γήπεδο της ΑΕΛ που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης.

Υπέρλαμπρο και πολυτελές το νέο γήπεδο της ΑΕΛ που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης. Στην αίθουσα «Όλυμπος» του ξενοδοχείου «Larissa Imperial Classical Hotel» παρουσιάστηκαν τα σχέδια για το νέο «σπίτι» των «βυσσινί» με κεντρικό σύνθημα «ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΘΑ ‘ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΊ».

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με προβολή τρισδιάστατου βίντεο με την ιστορία της ΑΕΛ και εικόνες από τα τρία τρόπαιο που έχει κατακτήσει η ομάδα του κάμπου. Το λόγο πήρε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την ευθύνη των μελετών και της ανάπτυξης του έργου. «Είναι ένα μαραθώνιο ταξίδι πέντε ετών, το οποίο όμως καταδεικνύει το όραμα ενός ανθρώπου και μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ψυχαγωγία των ανθρώπων όχι μόνο της Λάρισας αλλά και όλης της περιοχής», τόνισε ο κ.Ανδριόπουλος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έπαιζε βίντεο με την πορεία των έργων στο νέο γήπεδο.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Πηλαδάκης που χειροκροτήθηκε και συγκίνηση με την ομιλία του: «Δεν οραματίζομαι μία ΑΕΛ που να είναι ικανοποιημένοι με τρεις τίτλους σε μία 20ετία. Θέλω πολλά περισσότερα…Έχω ένα όνειρο και πιστεύω να έχετε και εσείς το ίδιο με μένα». Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το εντυπωσιακό βίντεο με την εικόνα του νέου γηπέδου και όλους του υπόλοιπους χώρους.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.