Κατάμεστη η Μεσαιωνική Τάφρος της Ρόδου για τον Γιώργο Χρυσοστόμου!

Κατάμεστο ήταν το θέατρο της τάφρου στην παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» την περασμένη Παρασκευή, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρόδιος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου και ο επίσης καταξιωμένος Μάκης Παπαδημητρίου.

Αμφότεροι βραβεύτηκαν την περασμένη Τετάρτη, σε μία «χαλαρή» εκδήλωση από την Περιφέρεια.

Το ίδιο… «χαλαρή» ήταν και η παράσταση όπου δεν έλειψαν οι αυτοσχεδιασμοί και η…interactive επικοινωνία του Γιώργου Χρυσοστόμου με το κοινό της Ρόδου, προφανώς λόγω οικειότητας.

Ακόμα και τις αμήχανες στιγμές που κάποιος από το κοινό έκανε…παρεμβολές την ώρα της παράστασης (σ.σ. λόγω κινητού), το αντιμετώπισε με χιούμορ αλλά και αυστηρότητα, προκαλώντας άφθονο γέλιο, παρά την προφανή ενόχλησή του.

Ένα από τα “cut” στην παράσταση ήταν και η…κλασική στιγμή που περνάει το αεροπλάνο πάνω από τον έναστρο ουρανό της τάφρου την ώρα που παίζεται κάποια παράσταση. Εκεί, όμως, ανακαλύψαμε δια στόματος Μάκη Παπαδημητρίου, ότι ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος παρακολουθούσε την παράσταση, τους μίλησε και για τα σχέδια της Περιφέρειας για τα υδροπλάνα!

Και οι δύο, μια που τον βρήκαν εύκαιρο, τον παρακάλεσαν από σκηνής…να απαγορεύσει να πετούν αεροπλάνα πάνω από την τάφρο όταν παίζεται παράσταση! Γι’ αυτό, όπως είπε, ο Μάκης Παπαδημητρίου θα είναι καλύτερα τα υδροπλάνα!

Εκείνο που μας ξέφυγε είναι η αντίδραση του Περιφερειάρχη αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι ξέσπασε σε γέλια όπως και οι υπόλοιποι θεατές…             

Κυρ. Π.