Ο Παπανικολάου στο camp της ΕΑΚΑ

Ο Παπανικολάου στο camp της ΕΑΚΑ

Ο Παπανικολάου στο camp της ΕΑΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Στην Κάλυμνο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, Δημήτρης Παπανικολάου, ως προσκεκλημένος της ΕΑΚΑ στο camp που διοργανώνει.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «σφουγγαράδων»: «Με την παρουσία εκατό και πλέον παιδιών, συνεχίζεται το 2ο summer camp της ΕΑΚΑ στην Κάλυμνο. Μάλιστα, το τελευταίο διήμερο είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τον Δημήτρη Παπανικολάου που βρέθηκε στο νησί κι έδωσε πολύτιμες συμβουλές.
Η υποδοχή του Παπανικολάου ήταν ενθουσιώδης και στη συνέχεια μετέφερε τις απόψεις και τις θέσεις γύρω από την πορτοκαλί μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την πρώτη προπόνηση, προβλήθηκε βίντεο με την πορεία του στα ελληνικά παρκέ ενώ μετά τη λήξη του προγράμματος, υπέγραψε αυτόγραφα στους νεαρούς αθλητές.
Ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ, Γιάννης Καρδούλιας, βράβευσε τον προσκεκλημένο του summer camp ενώ του παρέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και καλάθι με τοπικά εδέσματα ως ευχαριστήριο για την παρουσία του στο νησί».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.