Διαγόρας Βατίου: Μεταγραφή απ’ αυτές που τον «φτιάχνουν»

Διαγόρας Βατίου: Μεταγραφή απ’ αυτές που τον «φτιάχνουν»

Διαγόρας Βατίου: Μεταγραφή απ’ αυτές που τον «φτιάχνουν»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Απέκτησε τον 18χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Ρενάτο Χότζα, ο οποίος προέρχεται από τους Ιππότες και την τελευταία διετία ανήκε στην ΠΑΕ Καλλονή

Το δελτίο του Ρενάτο Χότζα είναι το τελευταίο -εκτός απροόπτου φυσικά- το οποίο θα καταθέσει στην ΕΠΣΔ ο Διαγόρας Βατίου στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στους Ιππότες και είχε την ευκαιρία να εξελίξει το ταλέντο του στις «μικρές» ομάδες της ΠΑΕ Καλλονής, στην οποία μεταπήδησε το 2015.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιάννης Καμπούρης, πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού και είναι απόλυτα βέβαιος πως η επιλογή του θα δικαιωθεί και μάλιστα σύντομα.

Από αύριο Δευτέρα οι Βατενοί μπαίνουν στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους, η οποία μέχρι στιγμής εξελίσσεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι μέχρι και την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα μεταβούν στον Αρχάγγελο, προκειμένου να δώσουν το παρθενικό φιλικό παιχνίδι τους, με αντίπαλο τον τοπικό Άρη.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ