Ξεχωρίζουν οι σπουδαστές της Anko για τον ζήλο, τις γνώσεις και το φιλότιμό τους

Ξεχωρίζουν οι σπουδαστές της Anko  για τον ζήλο, τις γνώσεις και το φιλότιμό τους

Ξεχωρίζουν οι σπουδαστές της Anko για τον ζήλο, τις γνώσεις και το φιλότιμό τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1745 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστήριο της σχολής προς επιχειρήσεις της Ρόδου, προς Γονείς και Σπουδαστές αλλά και προς Καθηγητές

Το Ι.ΙΕΚ Anko Ρόδου πραγματοποίησε τον Ιούνιο και Ιούλιο τις πρώτες επισκέψεις παρακολούθησης πρακτικής άσκησης των σπουδαστών στις επιχειρήσεις όπου εργάζονται.

Τα σχόλια από τις επιχειρήσεις ήταν εξαιρετικά αλλά και το επίπεδο ικανοποίησης των προϊσταμένων από τους σπουδαστές μας ήταν αρκετά υψηλό. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι για την πρόοδο των σπουδαστών μας, οι οποίοι σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αποδίδουν αποτελεσματικά, με επαγγελματισμό, ήθος και συνέπεια. Τους συγχαίρουμε για τον χαρακτήρα και το φιλότιμό που επιδεικνύουν. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια τους με μεγαλύτερη ακόμα ένταση και ζήλο.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους Διευθυντές, τους Προσωπάρχες και τους προϊσταμένους των τμημάτων και φυσικά την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται με τη σχολή μας και αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στην εκπαίδευσή των σπουδαστών, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι σπουδαστές να βιώσουν τις πρώτες του επαγγελματικές εμπειρίες και να αναπτύξουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές της σχολής, οι οποίοι πραγματικά μετέδωσαν γνώσεις αλλά δίδαξαν το ήθος και τον επαγγελματισμό στους σπουδαστές για τους οποίους είμαστε σήμερα περήφανοι.

Τα συγχαρητήρια που λάβαμε από τις επιχειρήσεις, για τις γνώσεις των σπουδαστών και για την συμπεριφορά τους οφείλονται κυρίως σε εσάς τους καθηγητές μας.


Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου εργάζονται σπουδαστές της Anko είναι τα ξενοδοχεία, spa και κομμωτήρια: Elysium, Alila, Sunwing, La Marquise, Palladium, Sheraton, Esperos palace & Village, Esperides, Lindos Royal, Lindos Village & Imperial, Lindos Mare & Blu, Boutique 5, Princess Andriana, Atlantica Aegean Blu, Atlantica Princess, Pegasos, Grand Hotel, SunPrime Mira Mare, Μitsis Faliraki Beach Hotel, Οlympic Palace, Rhodes Palace, Amathus, Port Royal, Costa Lindia, Olive Garden, Island Blue Hotel, Kriamvos Hotel, Venezia Hotel, Sun Beach Resort Complex, Amada Colossos, Rodos Park, Casa Cook, Sensimar Lindos Bay Resort & Spa, Atrium Platinum, Palladium, Porto Angeli, Atrium Palace, Aegeo Spa, Chanti Spa, Asian Spa, Elxis Spa, Beauty & More, Hair Cut by Anastasia, L’epoque d’Agis, Sotiris Vasilas Hair Art Studio, Nigal Salon.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια Anko Ρόδου
Στεργία Έψιμου





Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern