Αρνήθηκε ο 18χρονος  ότι βίασε τη Νορβηγίδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ποσού 1000 ευρώ αφέθηκε χθες μετά την απολογία του 18χρονος Έλληνας που κατηγορείται για το βιασμό συνομήλικης αλλοδαπής από τη Νορβηγία!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 18χρονη αλλοδαπή και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του κατηγορούμενου, και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Χθες το μεσημέρι ο 18χρονος έλληνας συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Βασίλη Μπέη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δήλωσε πως γνωρίστηκε στο κατάστημα που εργάζεται με την νεαρή αλλοδαπή και πως από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους.

Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου πήγε ξανά στο κατάστημα η Νορβηγίδα η οποία και άρχισε να φιλιέται με τον κατηγορούμενο σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε.

Ακολούθως τη ρώτησε αν είχε ξανακάνει σεξ και ήθελε να κάνουν έρωτα καθώς και αν είχε κάποιο δεσμό ή φίλο στην πατρίδα της.

Η αλλοδαπή απάντησε καταφατικά ως προς το φίλο λέγοντας πως δεν είναι κάτι σημαντικό και συμφώνησε να κάνουν έρωτα, ενώ τον ρώτησε αν είχε μαζί του προφυλακτικά.

Ο 18χρονος είπε πως όλα έγιναν με τη θέληση της και πως σε καμία περίπτωση δεν την πίεσε για το παραμικρό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής η 18χρονη από τη Νορβηγία δια των δικηγόρων κ.κ. Ελένης Γιαννίκη και Μιχάλη Καντιδενού.