Προγραμματισμός Ιατρικών Ραντεβού στο νοσοκομείο Κω μέσω διαδικτύου

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προγραμματίζουν το ιατρικό ραντεβού τους ή/και των διαγνωστικών τους εξετάσεων και μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα http://www.1535.gr.

Ο συγκεκριμένος τρόπος εύκολα και γρήγορα δίνει την επιπλέον δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας του ραντεβού καθώς ο ενδιαφερόμενος έχει εποπτική εικόνα του συνόλου των διαθέσιμων ραντεβού της ειδικότητας που ενδιαφέρεται. Την πρώτη φορά που κάποιος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή θα πρέπει για μια φορά μόνο να εγγραφεί στο σύστημα δίνοντας τα προσωπικά στοιχεία που θα του ζητηθούν.

Αμέσως μετά μπορεί να επιλέγει και να προγραμματίζει τα ραντεβού του άμεσα. Υπενθυμίζουμε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο θα πρέπει να καλούν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους είναι ο τετραψήφιος αριθμός 1535.

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κλείνει ραντεβού κάθε ημέρα του χρόνου, όλο το 24ώρο αυτόματα μέσω του τηλεφώνου και του διαδικτύου.