Προγραμματισμός Ιατρικών Ραντεβού στο νοσοκομείο Κω μέσω διαδικτύου

Προγραμματισμός Ιατρικών Ραντεβού στο νοσοκομείο Κω μέσω διαδικτύου

Προγραμματισμός Ιατρικών Ραντεβού στο νοσοκομείο Κω μέσω διαδικτύου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προγραμματίζουν το ιατρικό ραντεβού τους ή/και των διαγνωστικών τους εξετάσεων και μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα http://www.1535.gr.

Ο συγκεκριμένος τρόπος εύκολα και γρήγορα δίνει την επιπλέον δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας του ραντεβού καθώς ο ενδιαφερόμενος έχει εποπτική εικόνα του συνόλου των διαθέσιμων ραντεβού της ειδικότητας που ενδιαφέρεται. Την πρώτη φορά που κάποιος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή θα πρέπει για μια φορά μόνο να εγγραφεί στο σύστημα δίνοντας τα προσωπικά στοιχεία που θα του ζητηθούν.

Αμέσως μετά μπορεί να επιλέγει και να προγραμματίζει τα ραντεβού του άμεσα. Υπενθυμίζουμε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο θα πρέπει να καλούν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους είναι ο τετραψήφιος αριθμός 1535.

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κλείνει ραντεβού κάθε ημέρα του χρόνου, όλο το 24ώρο αυτόματα μέσω του τηλεφώνου και του διαδικτύου.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ