Θέμα αποχώρησης του Θαρρενού στον Φοίβο

Την προετοιμασία του απρόσκοπτα συνέχισε και χθες ο Φοίβος, με προπόνηση δύναμης, φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής.

Στα παρελκόμενα της προετοιμασίας πάντως, αξίζει να σημειωθεί πώς ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας ο 18χρονος Ραφαήλ Θαρρενός ο οποίος έπαιξε  πέρυσι σε εννέα παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Κρεμαστής στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και τραυματίσθηκε στο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο ποδοσφαιριστής γι’ αυτή του την απόφαση, μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους περισσότερο.

Η διοίκηση από την άλλη πλευρά, που θεωρεί τον παίκτη σπουδαίο ταλέντο δέχεται να τον αφήσει να αποχωρήσει, αλλά μόνο με οικονομικά ανταλλάγματα. Μέχρι χθες δεν υπήρχε καμιά απόφαση από το ΔΣ για το θέμα, με την υπόθεση αυτή να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είναι πάντως αλήθεια, πώς θεωρείται σπουδαίο ταλέντο κι αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση του Φοίβου προσπάθησε να του ανεβάσει την ψυχολογία και να τον κρατήσει στην ομάδα.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες  είναι στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη και προετοιμάζονται εντατικά, έχοντας μπροστά τους ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι. Αυτό που θα δώσουν το Σάββατο στην Κρεμαστή με τον ισχυρό Ιάλυσο.