Αφέθηκε ελεύθερη η 45χρονη κατηγορούμενη για πλαστογραφία

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε χθες 45χρονη κατηγορούμενη για πλαστογραφία σε βάρος του αδελφού της που έχει αποβιώσει!

Η 45χρονη που απολογήθηκε συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της κα. Βάσια Παπαγεωργίου, αρνείται τα όσα της καταλογίζονται, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κάποιος όρος. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλλε η νύφη της 45χρονης σε βάρος της και αφορά την επιχείρηση που είχε θανών στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τέλη Ιουνίου 2010 συντάχθηκε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο αδελφών, με το οποίο και οι δύο είχαν ίσα δικαιώματα συμμετοχής στα κέρδη και στις ζημίες της επιχείρισης που διατηρούσε ο αδελφός. Το ιδιωτικό συμφωνητικό, συντάχθηκε καθώς η 45χρονη είχε δανείσει το ποσό των 300.000 ευρώ στον αδελφό της και έτσι με αυτό φαίνονταν ότι είχε συσταθεί άτυπη αφανή εταιρεία με εμφανή εταίρο τον αδελφό και αφανή την 45χρονη.

Βάσει του κατηγορητηρίου που βαραίνει την αδελφή, φέρεται να πλαστογράφησε την υπογραφή του αδελφού της στο συμφωνητικό της εταιρείας, η συνολική περιουσία της οποίας ανέρχεται – σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο- στις 300.000 ευρώ, δηλαδή όσα και τα χρήματα που έδωσε στον αδελφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενη χθες η 45χρονη όχι μόνο αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά προσκόμισε και στοιχεία τέτοια που αποδεικνύουν ότι η υπογραφή τέθηκε στο ιδιωτικό συμφωνητικό από τον ίδιο τον αδελφό της, και μάλιστα υπάρχουν και δύο άτομα μάρτυρες τα οποία ήταν παρόντες στην όλη διαδικασία. Σημειώνεται πως ο αδελφός της 45χρονης απεβίωσε έξι μήνες μετά την υπογραφή του συμφωνητικού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα η 45χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.