Οργισμένη επιστολή του προέδρου των Φανών

Νέα ανοιχτή επιστολή προς τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τροχαίου υλικού και μηχανημάτων Μιχάλη Σταυρή, απέστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, με αφορμή την έλλειψη απορριμματοφόρου στην περιοχή και την εγκατάλειψη των χωριών.

 «Κύριε Σταυρή,
Στο Δήμο Ρόδου παραλαμβάνετε νέα απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας. Πριν ένα μήνα σας έγραψα εκ νέου δημόσια, για το προβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας που έχουν βρωμίσει, με τα ζουμιά από το απορριματοφόρο να τρέχουν στους δρόμους, διότι είναι για πέταμα.

Δυστυχώς, διαπιστώνεται πως όλα γίνονται μόνο για την πόλη, διότι εκεί είναι η μεγάλη πίτα των ψήφων. Εμείς ζητάμε το αυτονόητο, δηλαδή ένα απορριμματοφόρο για να γίνεται η αποκομιδή χωρίς προβλήματα. Ζητάμε κάδους.

Πως μπορεί να λειτουργήσει ένα πρόεδρος, όταν ο κάθε αντιδήμαρχος ασκεί πολιτική εάν του αρέσεις. Εάν τους αρέσεις θα σου κάνουν «ρουσφέτια», εάν όχι την έβαψες.

Η Ρόδος έχει χωριά και σε αυτά κατοικούν πολίτες που δεν είναι διαφορετικής κατηγορίας. Ζητάμε σεβασμό και υλοποίηση των αιτημάτων μας, ειδικά όταν τα θέματα αφορούν σε ζητήματα υγείας και λειτουργίας των κοινοτήτων μας. Φτάνει η κοροϊδία.

Αφήστε τις καρέκλες και ελάτε στα χωριά που από τις εκλογές δεν έχετε περάσει.
Ντρέπομαι γι’ αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση».